Директори навчальних закладів Тернопільщини опановували «Хмарні технології»

Директори навчальних закладів Тернопільщини опановували «Хмарні технології»

15.10.15 15:05 0 760
8 жовтня на базі ТОКІППО для директорів навчальних закладів нового типу проведений майстер-клас директора Заліщицької держаної гімназії Олександри Войчишин з теми «Хмарні технології в освіті».

У своєму виступі завідувач лабораторії ТОКІППО, методист Жанетта Ханзель наголосила, що хмарні технології є важливим засобом розбудови інноваційної школи.

Директор Олександра Войчишин поділилася досвідом використання новаторських підходів щодо організації інноваційної діяльності навчального закладу, розповіла про широкі можливості використання хмарних технологій у навчально-виховному процесі, про використання інформаційно-комунікаційних технологій для налагодження міжнародної співпраці та про сучасний освітній дизайн.

Співдоповідачами директора були: Зоряна Копичинська – заступник з навчально-методичної роботи, яка поділилася досвідом роботи зі створення віртуального методичного кабінету, Василь Дяків – заступник з навчально-виховної роботи, особливу увагу приділив використанню хмарних сервісів у роботі педагога як необхідної умови успіху.

Інноваційну діяльність гімназії у рамках міжнародної програми еTwinning представила голова творчої групи з питань впровадження ІКТ у навчально-виховний процес, учитель інформатики і математики та класний керівник 4(8)-А класу Наталія Грушко. Також аудиторії були продемонстровані найцікавіші роботи учнів-ітвіннерів – презентації, фільми, фото-звіти та відеопривітання.

Після майстер-класу присутні директори гімназій та ліцеїв подякували директору та педагогам Заліщицької гімназії за представлений успішний досвід з питань використання хмарних технологій у викладанні та навчанні, та обговорили можливість проведення таких майстер-класів та тренінгів для представників навчальних закладів області протягом року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ