У Рівненській області пожежу,що виникла в багатоповерхівці обласного центру,було швидко ліквідовано

У Рівненській області пожежу,що виникла в багатоповерхівці обласного центру,було швидко ліквідовано

15.10.15 13:30 0 536
13 жовтня о 16:30 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на балконі квартири на 7-му поверсі багатоповерхового житлового будинку по вулиці Льонокомбінатівська, 1 обласного центру.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автоцистернах та пожежній автодрабині, а також оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце виклику. Одразу була проведена розвідка та встановлено, що на балконі квартири горить дерев’яна віконна рама. Людей в помешканні не було, але за мить з’явився господар оселі та відчинив рятувальникам вхідні двері помешкання. Протягом хвилини часу пожежа була швидко ліквідована підручними засобами. Вогонь встиг лише пошкодити віконну раму балкону.

Ніхто з мешканців 14-ти поверхівки не постраждав. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців пожежу було швидко ліквідовано в межах осередку її виявлення та не допущено поширення полум’я у середину квартири.

Наразі причину виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ