В Закарпатській області керівник виноградівських правоохоронців Віктор Ребрей провів виїзний прийом громадян

В Закарпатській області керівник виноградівських правоохоронців Віктор Ребрей провів виїзний прийом громадян

15.10.15 14:15 0 562
Начальник Виноградівського райвідділу міліції Віктор Ребрей у селі Фанчиково провів прийом громадян та зустрівся з представниками органів місцевого самоврядування.

Зустріч з громадянами керівник виноградівських міліціонерів проводив в приміщенні сільської ради.

Поспілкувавшись з мешканцями села, Віктор Ребрей зустрівся з сільським головою Юрієм Мар'яном. Вони обговорили ситуацію в населеному пункті та діяльність дільничного інспектора міліції, що обслуговує територію даної сільської ради. В ході зустрічі було розглянуто й ряд питань щодо співпраці органів самоврядування та міліції, забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів 25 жовтня. Обговорили й реформу в правоохоронній системі.

На в'їзді до села Фанчиково, на центральній вулиці та в місцях масового скупчення людей встановлено 8 камер відеоспостереження. Це дає змогу відслідковувати криміногенну ситуацію на вулицях і оперативно реагувати на скоєння протиправних дій.

Керівник виноградівських правоохоронців подякував за це голові села, адже відеоспостереження значно полегшує роботу правоохоронцям. Він також зауважив, що це може стати прикладом для інших сільських громад.

- Зловмисник, знаючи, що на вулицях є камери відеоспостереження, задумається, чи варто вчиняти правопорушення, - каже Віктор Ребрей.

На завершення прийому начальник райвідділу міліції подякував усім присутнім та наголосив на подальшій співпраці громадян та міліції.

Інформація Виноградівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ