В Закарпатській області у Хусті за порушення правил дорожнього руху засуджено чотирьох водіїв

В Закарпатській області у Хусті за порушення правил дорожнього руху засуджено чотирьох водіїв

15.10.15 15:20 0 667
Хустський районний суд притягнув до кримінальної відповідальності чотирьох жителів Хустщини та позбавив їх права керування транспортними засобами за порушення ПДР. З вини цих водіїв гинули й травмувалися люди.

20-річний житель с.Сокирниця Хустського району, керуючи в с.Шаян автомобілем марки «Тойота Корола», під час повороту не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мотоциклом марки «Вайпер». На ньому їхало подружжя. Чоловік і дружина були госпіталізовані до районної лікарні.

33-річний мешканець м.Хуст віз вночі в мікроавтобусі марки «Мерседес» сім′ю. На швидкості сто кілометрів за годину автомобіль занесло, і він врізався в дерево. Від удару машину розірвало навпіл. Загинув один пасажир, а інші були госпіталізовані до лікарні.

Трагічно закінчилася їзда і для пасажира автомобіля марки «Шкода-Октавія», яким керував 20-річний житель с.Монастирець. Водій пішов на обгін, однак машина спереду раптом стала повертати. Водій «Шкоди» настиснув на гальма, і його машина врізалася в дерево. Пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження.

За перевищення швидкості до кримінальної відповідальності притягнуто і 33-річного жителя с.Рокосово, який керував автомобілем марки «ВАЗ-2108». В результаті ДТП загинув пасажир даного автомобіля.

В судовому засіданні обвинувачені свою вину визнали та щиро каялися у скоєному. Хустський районний суд визнав усіх згаданих водіїв винними у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.286 ч.2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Їх засуджено умовно, з призначенням іспитового терміну, а також позбавлено права керувати транспортними засобами.

Інформація Хустського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директори навчальних ...
Наступна новина: На автодорозі Київ-Чоп ...

КОМЕНТАРІ