В Закарпатській області мешканка Хуста вдячна правоохоронцям за розкриття злочину проти неї

В Закарпатській області мешканка Хуста вдячна правоохоронцям за розкриття злочину проти неї

15.10.15 10:19 0 606
До Хустського міськвідділу міліції надійшов лист-подяка від жительки м.Хуст Зої Алабердіної. Жінка висловила подяку правоохоронцям за розкриття нападу на неї.

Ввечері 12 вересня жінка поверталася додому. Аж раптом до неї ззаду підбіг молодик, вихопив у неї з рук жіночу сумочку, в якій знаходились документи, гроші та мобільний телефон.

Прийшовши додому, жінка одразу зателефонувала до міліції. Через декілька днів оперуповноважені карного розшуку встановили особу, яка була причетна до грабежу. Знайдені речі правоохоронці повернули жінці.

Жителька Хуста вдячна правоохоронцям за допомогу, а начальника хустської міліції Володимира Щадея просить відмітити їх за оперативне розкриття злочину. Адже вона переконалася на власному досвіді, що в міліції дійсно працюють фахівці своєї справи. Зокрема, це т.в.о. заступника начальника міськвідділу Денис Вавричин, т.в.о. начальника сектору карного розшуку Богдан Дзяпка, ст. оперуповноважений сектору карного розшуку Руслан Дудаш та оперуповноважений Володимир Антал.

Інформація Хустського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ