Все,що потрібно знати про дитячі підгузники

Все,що потрібно знати про дитячі підгузники

16.10.15 08:50 0 2515

Дитячі підгузники Хеппі і трусики стали незамінними помічниками сучасних батьків і значно спростили догляд за маленькою дитиною. Завдяки одноразовим підгузникам, можна здійснювати тривалі прогулянки на свіжому повітрі і забезпечити комфортний сон малюку. Підгузки захищають ніжну і чутливу шкіру дитини від контакту з вологою, запобігають роздратуванню і пошкодженню поверхні шкіри, зберігаючи її в сухості і теплі.

Сучасні дитячі підгузники і трусики відрізняються високою якістю і безпекою завдяки жорсткому контролю на кожному етапі виробництва. Розміри підгузників визначаються по вазі дитини і відповідають певним етапам розвитку малюка. Одноразові підгузники для новонароджених легко міняються завдяки стрічкам-липучкам і здатні вбирати дитячі виділення, не залишаючи слідів на шкірі дитини. Підгузки для дітей, які почали повзати і ходити, відрізняються еластичністю, щільно прилягають до тіла і не сковують рухи. Підгузки-трусики підходять малюкам в період привчання до горщика.

Одноразові підгузники: переваги і недоліки

Сучасні технології пропонують батькам всі можливості для того, щоб турбота про малюка була легкою і приємною. Але будь-яка медаль, як відомо, має дві сторони. І питання про застосування підгузників також не настільки однозначне.

Останнім часом багато суперечок ведеться з приводу доцільності використання одноразових підгузників. Отже, спробуємо розібратися в цьому важливому питанні. Почнемо з переваг.

Ті батьки, які мають можливість порівнювати, скажуть однозначно, що одноразові підгузники суттєво полегшують життя самим батькам. Не доводиться не спати ночами, міняючи промоклі пелюшки і багаторазові памперси, а також не доводиться по кілька годин щодня проводити у ванній кімнаті. З'являється багато часу для того, щоб грати і займатися зі своїм малюком. До того ж одноразові памперси вирішили проблему довгих прогулянок і поїздок - ви можете вирушати хоч на край світу зі своєю дитиною, головне - взяти з собою достатню кількість підгузників.

Не варто забувати і про зручність самого малюка, адже в такому підгузку він не буде відчувати дискомфорт від того, що йому мокро і холодно.

На що варто звернути увагу, вибираючи підгузники для дітей?

Однак, вибираючи підгузники, варто звернути пильну увагу на виробника, на склад матеріалу, на додаткові властивості цього продукту. Наприклад, одні підгузники володіють відмінною вентиляцією, дозволяючи ніжній шкірі дитини дихати, що вирішує проблему дерматиту. Крім того, такі підгузники забезпечені спеціальним індикатором - три лінії на поверхні, що показують, що малюк сходив у туалет. Вибір сьогодні досить великий для того, щоб була можливість вибрати саме те, що вам потрібно.

Варто сказати кілька слів і про недоліки одноразових підгузників. По-перше, задоволення це не з дешевих. Але тут вам самим вирішувати, чи готові ви платити за свій спокійний сон.

Також потрібно пам'ятати про те, що зміну підгузників потрібно проводити кожні чотири-п'ять годин, інакше така неуважність може призвести до захворювань сечостатевої системи. Ну, і що стосується обмежень - не рекомендується використовувати підгузники в тих випадках, коли малюкові ще не виповнився один місяць, недоношеним дітям, при підвищеній температури, дерматиті, лихоманці, діареї, діатезі, екземі, або в тому випадку, якщо при використанні одноразових підгузників будь-якої марки з'являються почервоніння на шкірі.
Це основні недоліки підгузників, всі інші проблеми і незручності вирішуються за допомогою грамотного вибору.





Источник: http://xn--b1afqddejd8a4j.com.ua/13-dityachi-pidguzki-bella-happy
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі урочисто ...
Наступна новина: Житомирська область ...

КОМЕНТАРІ