На Житомирщині виділено 2454 га для учасників АТО

На Житомирщині виділено 2454 га для учасників АТО

16.10.15 16:07 0 563
Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області визначені 207 масивів земель державної та комунальної власності загальною площею 2454 га на території всіх районів області, з яких 62 земельних масиви розташовані на території населених пунктів загальною площею 231 га та 145 земельних масивів за межами населених пунктів площею 2223 га. Визначені земельні масиви придатні для передачі в приватну власність військовослужбовцям – учасникам АТО для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення особистого селянського господарства та садівництва.

Територіальними органами Держгеокадастру області забезпечується всебічна консультативна допомога військовослужбовцям – учасникам АТО, членам їх сімей в питаннях роз'яснення порядку отримання земельних ділянок у власність, надання необхідних графічних матеріалів із зазначенням місцезнаходження бажаних земельних ділянок, порядку розроблення відповідної документації із землеустрою.

Станом на 15.10.2015р. до територіальних органів Держгеокадастру області та міських, селищних, сільських рад області надійшло 4283 заяв від військовослужбовців – учасників АТО, членів їх сімей про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою із подальшою передачею земельних ділянок у власність в межах норм безоплатної приватизації.

Загальна площа земельних ділянок, по яким прийнято рішення про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, становить 1182,4523 га.

Земельні ділянки, по яким прийнято рішення про надання дозволу військовослужбовцям – учасникам АТО на розроблення документації із землеустрою, за своїм цільовим призначенням поділяються:

* для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд – 614 земельних ділянок загальною площею 73,6342 га;

* для ведення садівництва – 881 земельних ділянок загальною площею 93,2314 га;

* для особистого селянського господарства – 607 земельні ділянки загальною площею 1015,5867 га.

На даний час проводиться робота по визначенню додаткових масивів земель, придатних для розподілу та передачі у власність військовослужбовцям – учасникам АТО, членам їх сімей в межах норм безоплатної приватизації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному посмертно ...
Наступна новина: У Тернополі урочисто ...

КОМЕНТАРІ