В Житомирській області звягельські міліціонери розшукали злодія-"домушника",який викрав ноутбуки з чужої оселі

В Житомирській області звягельські міліціонери розшукали злодія-"домушника",який викрав ноутбуки з чужої оселі

16.10.15 15:22 0 546
Крадієм виявився раніше судимий житель м. Новограда-Волинського, який зізнався у злочині. Досудове розслідування триває.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель із заявою про крадіжку з його будинку. За словами заявника, упродовж доби його не було вдома. Коли ж господар повернувся, то виявив пошкоджене вікно у будинку та відсутність двох ноутбуків. Сума завданих збитків склала близько 15 тисяч гривень.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розпочали проведення комплексу першочергових заходів, направлених на розкриття крадіжки.

У результаті було встановлено, що до злочину може бути причетний раніше судимий за майнові злочини 43-річний звягельчанин, якого розшукали за місцем його проживання. Чоловік у вчиненому зізнався. За його словами, він потрапив до чужого помешкання, демонтувавши віконну раму. Викрадену техніку устиг одразу перепродати, а гроші витратив на власні потреби.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка, нині в рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці встановлюють місцезнаходження викрадених ноутбуків.

За чинним законодавством, чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років ув'язнення.

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ