В Житомирській області у Черняхові правоохоронці затримали крадія

В Житомирській області у Черняхові правоохоронці затримали крадія

16.10.15 09:46 0 507
Працівники міліції затримали 22-річного місцевого жителя за підозрою у вчиненні крадіжки з місцевого кафе.

14 жовтня до Черняхівського РВ УМВС звернулася 39-річна жителька райцентру із повідомленням про те, що в одному з кафе селища невідомий викрав її сумку, в якій знаходився мобільний телефон та інші особисті речі. Сума завданого збитку становить 5000 гривень.

За підозрою у вчиненні крадіжки міліціонери затримали 22-річного місцевого жителя, який у скоєному зізнався. Викрадене вилучили.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України слідчі з'ясовують всі обставини події.

Законодавством за таємне викрадення чужого майна передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре нагадують: перебуваючи у місцях масового скупчення людей, у кафе, барах, розважальних закладах, будьте уважними та обачними. Не демонструйте вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Дотримуйтеся основних правил безпеки, аби вас не спіткали неприємності.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У шести районах ...

КОМЕНТАРІ