В Закарпатській області двоє неповнолітніх хустян за крадені горіхи опинилися на лаві підсудних

В Закарпатській області двоє неповнолітніх хустян за крадені горіхи опинилися на лаві підсудних

16.10.15 08:09 0 483
Вироком Хустського районного суду засуджено двох неповнолітніх жителів селища Вишково. Хлопці опинилися в суді за крадіжку горіхів від односельчанки.

Двоє неповнолітніх жителів селища Вишково Хустського району через паркан проникли у дворогосподарство своєї односільчанки, звідки з підсобного приміщення викрали три мішки з горіхами.

У суді хлопці зізналися, що два мішки з горіхами вони продали, а третій довелося повернути власниці. Гроші за крадені горіхи хлопці витратили на власні потреби.

Свою вину підсудні визнали і просили суд суворо їх не карати. Мотивували тим, що не знали, що крадіжка горіхів приведе до серйозних наслідків...

Вироком Хустського районного суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.3 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України юнакам призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Але від призначеного покарання суд звільнив їх із випробуванням, якщо вони протягом одного року іспитового строку не вчинять нового злочину.

Інформація Хустського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі урочисто ...

КОМЕНТАРІ