Державтоінспекція нагадує: час підготувати свій транспортний засіб до зими

Державтоінспекція нагадує: час підготувати свій транспортний засіб до зими

16.10.15 15:54 0 497
У зв’язку зі зміною погодних умов та наближенням морозів кожен свідомий автовласник повинен змінити шини свого авто на зимові та подбати про справність свого «стального товариша».

З наближенням зими та зниженням температури повітря, зміна шин на зимові – це не примха, а спосіб убезпечити себе, своїх пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху від дорожньо-транспортних пригод. Справність автомобіля забезпечить водіям безпечний рух на автошляхах.

Державтоінспекція Закарпаття звертається до водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, дотримуватись необхідної дистанції, користуватись пасками безпеки. З особливою обережністю рухайтеся по мостах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Адже погіршення погодних умов – збільшує ризик скоєння ДТП.

Нагадуємо, що з першого жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби.

Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь ПДР.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному посмертно ...

КОМЕНТАРІ