В Луцьку депутати міської ради передали учасникам АТО одяг

В Луцьку депутати міської ради передали учасникам АТО одяг

16.10.15 14:56 0 537
Секретар міської ради Сергій Григоренко, депутат міськради Олександр Семенюк та громадська активістка, вдова загиблого в АТО Сергія Шостака Майя Шостак вручили представнику 14-ї окремої механізованої бригади Костянтину Байчуку сто камуфляжних штанів для військовослужбовців цієї бригади. Акція відбулася у співпраці з волонтером Мирославом Ватащуком.

Нещодавно депутати Луцької міської ради передали бійцям 14-ї окремої механізованої бригади 10 комплектів формового одягу, до яких входили: кітель, штани і парка (куртка). Вартість кожного комплекту 1310 гривень. Тоді обранці громади обіцяли найближчим часом зібрати кошти, щоб придбати додатково штани для бійців, які швидко зношуються в польових умовах і слова свого дотримали.

При цьому Сергій Григоренко зазначив, що депутати міської ради давно допомагають бійцям, що перебувають у зоні АТО. Серед тих, хто отримував допомогу, не тільки бійці 14-ї окремої механізованої бригади, а й Національної гвардії та батальйону «Айдар».

Костянтин Байчук подякував луцьким депутатам і волонтерам, адже формовий одяг, який вони передали, дуже якісний, виготовлений з міцної тканини, у складі якої 50% бавовни, має хорошу термоізоляцію і майже не зношується.

За словами Мирослава Ватащука, волонтери намагалися купувати якісний одяг і за невисоку ціну. Вартість одних штанів 125 гривень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 2016 рік ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ