На Львівщині суд обрав міру покарання для чоловіка,котрий організував незаконний пункт прийому металобрухту

На Львівщині суд обрав міру покарання для чоловіка,котрий організував незаконний пункт прийому металобрухту

16.10.15 10:00 0 551
За вчинений злочин суд призначив для 53-річного мешканця Самбора міру покарання – обмеження волі терміном на один рік з застосуванням до засудженого звільнення від відбування покарання з випробуванням на іспитовий строк один рік.

Як встановили правоохоронці, у лютому, зловмисник у власному гаражі організував пункт прийому металобрухту. При цьому чоловік не був зареєстрований як суб'єкт підприємницької діяльності, не мав ліцензії на здійснення цього виду діяльності та не мав жодного іншого документу, що дозволяв би йому займатись збором металобрухту.

Працівники міліції задокументували факти незаконної діяльності зловмисника та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.213 (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) КК України.

Матеріали провадження були скеровані на розгляд суду, який виніс рішення та обрав для зловмисника міру покарання - обмеження волі терміном на один рік. Одночасно згідно до ст.75 КК України до засудженого застосовано звільнення від відбування покарання з випробуванням на іспитовий строк один рік.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У шести районах ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ