На Львівщині відбулось урочисте нагородження переможців дитячого конкурсу з безпеки дорожнього руху

На Львівщині відбулось урочисте нагородження переможців дитячого конкурсу з безпеки дорожнього руху

16.10.15 13:16 0 692
До управління Державтоінспекції Львівщини запросили переможців творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху. Урочисте нагородження відбувалося в актовому залі УДАІ, де для малечі влаштували справжнє свято.

Такі творчі змагання для дітей вже традиційно організовують управління освіти Львова, міський координаційно-методичний центр «Галицьке юнацтво» та Державтоінспекція.

Конкурс тривав у вересні, в рамках всеукраїнської профілактичної акції «Увага! Діти на дорозі». Участь у творчих перегонах взяли понад півсотні навчальних закладів міста Лева.

На розгляд журі надійшли не лише малюнки, але й цікаві та оригінальні аплікації, фотографії, відеоролики, альбоми-звіти.

Загалом, було відзначено понад тридцять кращих робіт. Грамоти від організаторів одержали також дошкільні та загальноосвітні заклади, які найбільш творчо підійшли до навчання дітей «дорожній грамоті».

Керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк привітав талановитих діток із перемогою та подякував педагогам за їхню копітку працю. Він зазначив, що, дивлячись на творчі роботи маленьких львів’ян, і серце радіє.

Для глядачів виступили юні інспектори руху – учасники Всеукраїнського фіналу ЮІР, учні 42-ї школи міста Львова. Вони нагадали малечі про важливість дотримання правил безпеки на дорозі у будь-яку пору року та час доби.

Яскравий виступ юних помічників ДАІ дуже сподобався дітворі.

Після урочистого нагородження, маленьких львів’ян запросили на подвір’я управління Державтоінспекції, де на них очікувала ще одна несподіванка.

Дітки мали змогу спробувати себе у ролі правоохоронця, посидіти у патрульному автомобілі ДАІ та зробити фото на згадку про цей цікавий день.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області

Фото – Андрій Бомчик та прес-служба УДАІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ