Візит Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета до Хмельницькій області

Візит Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета до Хмельницькій області

16.10.15 12:28 0 520
14 жовтня розпочався візит Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета до Хмельницькій області.

У Свято-Покровському храмі м.Славута, відбулась Божественна Літургія з чином оновлення храму, звершена Патріархом у співслужінні єпископату. На завершення Святійший Патріарх виголосив проповідь, у якій привітав прихожан зі світлим святом Покрова Пресвятої Богородиці, Днем захисника України і побажав усім добра та миру. Під час урочистостей Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України нагородив Орденом святого рівноапостольного князя Володимира ІІ ступеня народного депутата, мецената Романа Мацолу.

Протягом дня Патріарх відвідав Свято-Троїцький храм у м. Полонне, в якому було здійснено чин освячення хрестів та ікон, а також оглянув новозбудований Свято-Володимирський храм у м. Шепетівка. Під час урочистостей народний депутат Роман Мацола передав громаді список Іверської ікони Божої Матері. Після урочистих богослужінь відбувся Благодійний Патріарший прийом зі збором коштів на відбудову Свято-Троїцького храму , що у м. Полонне.

Участь у заходах взяв голова Хмельницької обласної державної адміністрації Михайло Загородний, начальник управління Міністерства внутрішніх справ України у Хмельницькій області Микола Семенишин, інші посадові особи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині з початку ...
Наступна новина: З будинку жителя райцентру ...

КОМЕНТАРІ