Підприємства електротранспорту України обмінюються досвідом у Чернівцях

Підприємства електротранспорту України обмінюються досвідом у Чернівцях

16.10.15 09:15 0 500
Підсумкова конференція корпорації «Укрелектротанс» за участю керівників підприємств міського електричного транспорту України, підприємств корпорації « Укрелектротранс», а також представників Міністерства інфраструктури України, ЦК галузевої профспілки працює у Чернівцях.

Представники підприємств електротранспорту Києва, Львова, Вінниці, Хмельницького, Житомира, Дніпропетровська, Рівного, Одеси, Кременчука, Херсону, Харкова ознайомлюються з досвідом чернівецьких тролейбусників із запровадження заходів з енергозбереження та виконання ремонтів тролейбусів,обговорюють проблеми і перспективи розвитку електротранспорту України.

“Наша зустріч у Чернівцях зовсім не випадкова, оскільки останніми роками підприємство вийшло на перші позиції серед підприємств своєї галузі, – каже голова корпорації «Укрелектротранс» Володимир Вірченко. – Нам є що оглянути, і є чому повчитись”.

“Справді, нам є чому повчитися один в одного, – зазначив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Для забезпечення комфорту перевезень наших містян треба плідно попрацювати”.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За позовом прокуратури ...
Наступна новина: Вінницькі студенти взяли ...

КОМЕНТАРІ