Причиною задимленості у Чернігові є пожежа торфовища

Причиною задимленості у Чернігові є пожежа торфовища

16.10.15 11:30 0 532
Причиною задимленості у Чернігові, що спостерігається є пожежа торфовища у Козелецькому районі. Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Олександр Кузнєцов.

За його інформацією, задимлення міста у ніч з 14 на 15 жовтня і на існує внаслідок загорання торфовища у Козелецькому районі на площі понад 5 гектарів. "На міське сміттєзвалище не горить", - наголосив О.Кузнецов.

У ніч на 13 жовтня сталося загоряння твердих побутових відходів на сміттєзвалищі поблизу с. Новий Білоус. Силами двох пожежних розрахунків Чернігівського міського відділу управління ДСНС України у Чернігівській області пожежу було локалізовано. Роботи з остаточного гасіння окремих осередків загорянь завершено 14 жовтня.

У міській раді ситуацію із загорянням сміттєзвалища називають неоднозначною. Оскільки, за висновками рятувальників, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи. У міськраді не виключають провокацій у передвиборчий період, аби збурити чернігівців.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині сільський ...
Наступна новина: Житомирщина: керівник ...

КОМЕНТАРІ