У шести районах Тернопільщини реконструюють очисні споруди

У шести районах Тернопільщини реконструюють очисні споруди

16.10.15 09:50 0 662
До кінця цього року планують завершити будівництво школи у с. Соколів Теребовлянського району та добудову школи у с. Оришківці Гусятинського району.

Про це голова обласної державної адміністрації Степан Барна повідомив під час виступу на 5 пленарному засіданні 52 сесії обласної ради, яке відбулося 15 жовтня.

«Навіть в умовах війни, завдяки фінансування з Державного фонду регіонального розвитку нам все-таки вдається будувати та реконструювати заклади соціальної сфери, очисні споруди, - наголосив Степан Барна. – Особливу увагу ми зосередили на закладах охорони здоров`я. Так, кошти спрямовані на реконструкцію радіологічного корпусу з надбудовою лабораторії «КЗ ТОР Тернопільська університетська лікарня», реконструкцію єдиної інфекційної лікарні у Тернополі, яка виконуватиме функцію обласної та завершення реконструкції Тернопільського обласного клінічного перинатального центру “Мати і дитина”. Думаю, спільними зусиллями нам вдасться реалізувати задумане!»

Степан Барна акцентував увагу, що у списку об`єктів – реконструкція очисних споруд у шести районах області.

«Всі ми знаємо, у якому стані перебувають очисні споруди, - констатував очільник краю. – Все це негативно впливає на здоров`я мешканців області. Тому ми робимо все, щоб очисні споруди працювали ефективно».

Нагадаємо, цього року на Тернопільську область виділили 98 млн. гривень з Державного фонду регіонального розвитку. За ці кошти планують реалізувати 39 проектів. Це добудова та реконструкція закладів медицини, освіти, культури, реконструкція очисних споруд, переведення закладів на альтернативні види палива.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ