У Рівному посмертно вшанували Героїв: відкрили Дошку пам'яті та присвоїли звання

У Рівному посмертно вшанували Героїв: відкрили Дошку пам'яті та присвоїли звання "Почесний громадянин міста Рівне"

16.10.15 16:02 0 545
У Рівному на День захисника України вшанували дев'ятнадцятьох Героїв - шістнадцятьох учасників АТО та трьох Героїв "Небесної сотні". Віднині їхні фото назавжди висітимуть на дошці пам'яті на розі вулиць Соборної та 16 Липня.

Під час урочистого відкриття пам'ятної дошки за загиблими відбувся молебень. Після цього званням "Почесний громадянин міста Рівне" посмертно нагородили військових АТО: Олександра Борисенка, Ігоря Волошина, Сергія Гулюка, Миколу Карнаухова, Анатолія Лебедя, Максима Медвєдєва, В'ячеслава Мірошника, Андрія Нечипорука, Євгена Рєпіна, Дмитра Свідерського, Олега Тарасюка, Юрія Цісарука, Олександра Юхимчука, Тараса Якимчука, Олексія Богуславського та Олександра Черніченка. Нагороди вручили рідним загиблих Героїв.

Героїв Небесної сотні – Олександра Храпаченка, Георгія Арутюняна та Валерія Опанасюка раніше вже були нагороджені відзнакою "Почесний громадянин міста Рівне". Теж посмертно. До пам'ятної дошки рівняни прийшли з квітами та вшанували земляків, полеглих на Сході України.

Під час урочистостей міський голова Рівного Володимир Хомко подякував підприємцю Лілії Кректун за надані для міста сталеві конструкції, на базі яких облаштували дошку, а також усім причетним до її спорудження людям.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ