На Житомирщині міліція викрила трійцю підпільних лісорубів

На Житомирщині міліція викрила трійцю підпільних лісорубів

17.10.15 19:37 0 661
Чоловіків було затримано під час незаконної вирубки і завантаження деревини на території Ушомирського лісництва у Коростенському районі. Нині за даним фактом розпочато досудове розслідування.

До Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від співробітника лісового господарства про те, що в лісосмузі Ушомирського лісництва невідомі незаконно вирубують дерева.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої виявили і затримали в лісі автомобіль КАМАЗ та трьох місцевих жителів віком 29, 30 та 35 років, які займались підпільною заготівлею деревини. Правоохоронці задокументували незаконну вирубку 23 дерев сосни, вилучили лісоматеріали і знаряддя незаконної діяльності.

За словами затриманих лісорубів, вони займалися заготівлею деревини для подальшої реалізації.

Разом з лісоматеріалом та вантажівкою чоловіки були доставлені до Коростенського міськвідділу міліції для подальшого з'ясування обставин.

- Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального Кодексу України, розпочато кримінальне провадження, - повідомив начальник Коростенського МВ Сергій Сидорук.

За чинним законодавством затриманим загрожує покарання у вигляді штрафних санкцій, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років та конфіскацією незаконного добутого.

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ