В Закарпатській області майор міліції з Берегова Іван Гускі вдало поєднує службу зі спортивною стрільбою

В Закарпатській області майор міліції з Берегова Іван Гускі вдало поєднує службу зі спортивною стрільбою

17.10.15 16:31 0 538
На рахунку в.о. начальника штабу Берегівського райвідділу міліції майора Івана Гускі 9 медалей та понад десяток інших нагород, здобутих у чесній спортивній боротьбі.

Вперше Іван Гускі спробував стріляти з бойової зброї у 2001 році, будучи курсантом Львівського інституту внутрішніх справ. Викладачі вишу бачили у першокурснику бажання і здібності у цьому виді спорту, тож постійно проводили з ним тренування.

Перший спортивний здобуток не забарився - у 2002 році рядовий міліції Іван Гускі виконав другий спортивний розряд. Потім було безліч змагань, спартакіад та чемпіонатів, в яких курсант захищав честь інституту. У 2005 році, навчаючись на випускному курсі, Гускі здобув звання кандидата у майстри спорту зі стрільби з бойової зброї.

Свого захоплення зброєю Іван Гускі не полишив і приступивши до служби на посаді оперуповноваженого ДСБЕЗ Берегівського РВ УМВС. Офіцер міліції продовжував брати участь у спортивних змаганнях, виборюючи призові м'ясця для Берегівського райвідділу міліції та УМВС області. Неодноразово їздив на всеукраїнські змагання, щоразу повертаючись з нагородою. Їх за 10 років служби в ОВС у міліціонера-стрілка понад два десятки.

У 2006 році на чемпіонаті в Харкові закарпатець став чемпіоном України по стрільбі з табельної вогнепальної зброї.

Останнім здобутком Івана Гускі є золота медаль, отримана під час недавньої спартакіади ФСТ «Динамо» в Ужгороді. Берегівський правоохоронець приніс команді УМВС першість серед силових структур Закарпаття у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині постійно ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ