У закарпатській міліції відбувся стройовий огляд

У закарпатській міліції відбувся стройовий огляд

17.10.15 15:47 0 652
У дворі адмінбудинку облуправління міліції відбувся стройовий огляд. Керівництво перевіряло зовнішній вигляд особового складу, форму та посвідчення міліціонерів.

Міліціонер повинен бути прикладом для громадян уже своїм зовнішнім виглядом: у чистій випрасуваній формі, начищеному взутті, з охайною стрижкою тощо. Тим паче тепер, коли на охорону виборчих дільниць заступлять сотні закарпатських правоохоронців.

в УМВС відбувся стройовий огляд, в якому взяв участь очільник закарпатської міліції полковник Сергій Князєв. Спершу перевіряли зовнішній вигляд всього особового складу управління, далі – керівників міськ-райвідділів і галузевих служб закарпатської міліції.

Очільник обласного управління полковник Князєв наголосив, що кожен керівник має бути прикладом для своїх підлеглих у всьому, зокрема і своїм охайним зовнішнім виглядом. А міліція загалом на виборах має виглядати бездоганно.

Стройовий огляд засвідчив, що закарпатська міліція готова до виборів і зимового варіанту несення служби. А виявлені окремі недоліки усувалися на місці.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ