У Рівненській області при ліквідації пожежі автомобіля рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок

У Рівненській області при ліквідації пожежі автомобіля рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок

17.10.15 10:30 0 583
16 жовтня о 00:44 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що в селі Біла Криниця Рівненського району по вулиці Молодіжна горить автомобіль. До місця події відразу було направлено черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС.

По прибуттю було встановлено, що на території приватного господарства горить позашляховик «Mitsubishi Outlander». Через пізнє виявлення пожежі вогонь вже встиг перекинутися на поруч розташований гостьовий будинок. Бійці ДСНС негайно подали на гасіння пожежі водяні стволи. Через відсутність в даному районі села джерел водопостачання, а також реальну загрозу поширення вогню і на розташований поряд з гостьовим житловий будинок, керівник зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС по радіозв’язку викликав на підмогу додаткові пожежні автоцистерни з міста Рівне.

О 02:47 пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати, а о 03:59 повністю приборкати. Завдяки чітко злагодженим та професійним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню полум’я на житловий будинок.

В результаті пожежі вогнем було знищено автомобіль «Mitsubishi Outlander», пошкоджено вікна, двері, перекриття та стіни гостьового будинку. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає. На місці пожежі наразі працює слідчо-оперативна група правоохоронців та фахівці ДСНС, які мають з’ясувати всі обставини даної події.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація Тауразького ...
Наступна новина: Які бувають дитячі ковдри?

КОМЕНТАРІ