Посадовець Рівненської ОДА вимагав 50 тис грн від директора санаторію

Посадовець Рівненської ОДА вимагав 50 тис грн від директора санаторію

17.10.15 14:32 0 559
Органом досудового розслідування за погодженням із прокуратурою Рівненської області повідомлено про підозру першому заступнику одного із Департаментів Рівненської обласної державної адміністрації у вчиненні кримінального корупційного правопорушення.

- Правоохоронними органами здобуто достатньо доказів того, що посадовець органу влади прийняв пропозицію, поєднану із вимаганням, одержати понад 50 тис грн від директора одного із санаторіїв за сприяння у безперешкодному фінансуванні договору щодо оздоровлення осіб, постраждалих внаслідок ЧАЕС, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

На цей час слідчими слідчого управління УМВС України в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням).

- Вирішується питання про обрання особі запобіжного заходу, - додав прокурор.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Для захисників України ...

КОМЕНТАРІ