У Гощі презентували послуги служби зайнятості під час свята захисника України

У Гощі презентували послуги служби зайнятості під час свята захисника України

17.10.15 08:55 0 601
Необхідність оперативного реагування на сучасні виклики сьогодення обумовлюють потребу в пошуках нових форм роботи з зайнятим і незайнятим населенням. Одним з таких методів можна вважати організацію інформаційно-консультаційної роботи під час проведення масових заходів.

14 жовтня Гощанський центр зайнятості провів інформаційно-консультаційний захід для населення району, яке брало участь у святкуванні Дня захисника України.

Профорієнтаційні послуги мають перманентний характер для будь-якої людини, яка займається трудовою діяльністю, і може набути актуальності не тільки в момент першого вибору професії, але й в ситуації, коли є необхідна зміна виду професійної діяльності, що дуже актуально для нинішнього часу. Тому під час презентації послуг служби зайнятості для учасників районного свята ми робили наголос на професійній переорієнтації дорослого населення, яке вже має певну професію або спеціальність, певний життєвий і професійний досвід. Але, якщо в силу обставин люди змушені змінити вид професійної діяльності, то служба зайнятості їм у цьому допоможе, зокрема і через професійне навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Одним із елементів цього заходу була виставка виробів слухачів курсів ковальської справи та лозоплетіння Гощанського відділення РЦПТО ДСЗ.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ