В Чернівецькій області правила дорожнього руху вивчаємо з раннього віку (+фото)

В Чернівецькій області правила дорожнього руху вивчаємо з раннього віку (+фото)

17.10.15 08:28 0 638
Працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області охоче відгукуються на запрошення керівників навчальних закладів провести бесіди,зустрічі з дітьми.

Дитячий дорожньо-транспортний травматизм — на особливому місці в профілактичній роботі ДАІ Буковини, адже ранній вік — ефективний період, коли формується правосвідомість дитини, закладаються основи безпечної поведінки на дорогах і вулицях.

У відповідь на запрошення співробітники ДАІ відвідали дитячу дошкільну установу №30 у Чернівцях .

Впродовж академічної години у жвавій ігровій формі гості в погонах і маленькі учасники дорожнього руху з’ясували, якими необхідними навиками і знаннями потрібно володіти, аби пішоходи були захищені від прикрих несподіванок, а водії керували транспортними засобами, дотримуючись правил дорожнього руху та передбачаючи ймовірні ситуації.

Хлопчики й дівчатка поділились своїми спостереженнями за дорожнім рухом, з пристрасною дитячою безпосередністю осудили тих, хто не у передбачених місцях переходить дорогу, ігнорує сигнали світлофора, або на велосипедах,скутерах,мопедах ризикує своїм життям і здоров’ям,створює передумови для дорожньо-транспортних пригод.







Малятам автоінспектори подарували «Куточки дорожнього руху», а на вулиці ознайомили з автомобілем дорожньо-патрульної служби, аби на емоційному пізнавальному рівні закріпити у діток позитивні корисні враження від зустрічі.







Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія домовилася з ...
Наступна новина: До Тернополя прибула ...

КОМЕНТАРІ