На Вінничині гайсинські школярі відвідали виставку пожежно-рятувальної справи

На Вінничині гайсинські школярі відвідали виставку пожежно-рятувальної справи

18.10.15 11:48 0 532
15 жовтня пожежно-рятувальну виставку Головного Управління ДСНС області відвідали школярі 5-Б класу НВК: Гайсинської СЗШ І-ІІІ ступенів - гімназії. Дітлахи під час екскурсії дізнались про діяльність пожежно-рятувальної служби Вінниччини, її історію та сьогодення, про самовіддану, героїчну професію рятувальника. У різноманітних виставкових залах є чимало цікавої та повчальної для дітей інформації.

Керівник виставки Володимир Бабкін розпочав екскурсію в світ пожежної історії з розповіді про героїв, які поклали своє життя під час ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції.

Далі школярі мали можливість оглянути засоби гасіння пожежі та пожежно-технічне обладнання, яке було на озброєнні пожежників у минулі століття. Напевно найцікавішими експонатами є кінно-бочковий хід та пожежний насос, які збереглися до наших часів.

Одна із експозицій музею присвячена пожежній безпеці та приладам, що допомагають запобігати загоранням, як на великих підприємствах, так і в побуті. Дітям наочно продемонстрували, як спрацьовує пожежна сигналізація.

Не менш важливим елементом екскурсії було те, що дітям нагадали основні правила безпеки життєдіяльності.

ГУДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ