На Вінничині право оренди на 29 гектарів земель у Бершадському районі було продано на аукціоні

На Вінничині право оренди на 29 гектарів земель у Бершадському районі було продано на аукціоні

18.10.15 12:42 0 500
За повідомленням Держгеокадастру у Вінницькій області,землевпорядники Вінниччини 15 жовтня провели земельні торги, на яких продали право оренди на сім земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа земель становить близько 29 гектарів. Сукупний обсяг річної орендної плати, що отримуватимуть бюджети, становив більше 24 тис. гривень.

Земельні ділянки, які були запропоновані орендарям, знаходяться на території Устянської, Баланівської та П'ятківської сільських рад Бершадського району.

Присутній на аукціоні перший заступник начальника Держгеокадастру у Вінницькій області Петро Петровський так прокоментував торги : «Земельні аукціони демонструють відкритість та прозорість у земельних відносинах. Наповнення місцевих бюджетів сприяє підвищенню економічної спроможності громад і розвитку територій.»

Довідково:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні торги».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ