Житомирщина: керівник області відвідав Чуднівський район.

Житомирщина: керівник області відвідав Чуднівський район.

18.10.15 17:47 0 580
16 жовтня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав Чуднівський район. У селі Волосівка керівник області провів зустріч з місцевими інвесторами, поспілкувався з воїнами АТО та привітав жителів села зі святковою подією - відкриттям газопроводу.

«Спільними зусиллями та плідною співпрацею влади, місцевої громади та за сприяння спонсорів у 113 домівках Волосівки з'явилося «блакитне паливо», - сказав Сергій Машковський.

Керівник області зауважив, що країна тримає курс на енергозбереження: «Багато закладів області переходять на альтернативні види палива, встановлюються твердопаливні котли, та бажання у нас одне: щоб у кожному селі люди жили комфортно і заможно в сучасних цивілізованих умовах. Тому відкриття газопроводу – необхідна вимога сучасності».

Загалом у Чуднівському районі газифіковано 48 населених пунктів із 59, тобто район газифікований на 80%. Всього на газифікацію села Волосівка використано кошти у сумі 1214,130 тис.грн.

Сергій Машковський подякував демобілізованим учасникам АТО за їхній героїзм та патріотизм: «Спасибі хлопці, за вашу звитягу, за самовідданість. Саме вам ми завдячуємо миром на рідній землі, спокоєм у домівках». Керівник області поспілкувався з воїнами у неформальній обстановці, подарував пам'ятні подарунки, розповів про можливість отримання грошової допомоги, земельних ділянок, санаторного лікування.

«На наш обов'язок, як влади – сконцентрувати всі наявні можливості, щоб продемонструвати подяку кожному із вас за ратний подвиг, допомогти спокійно повернутися до мирного життя», - сказав він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: "Порядок - ...

КОМЕНТАРІ