В Житомирській області у Новоград-Волинському районі міліція розшукує молодиків,які потрощили меблі в кафе

В Житомирській області у Новоград-Волинському районі міліція розшукує молодиків,які потрощили меблі в кафе

18.10.15 13:10 0 512
В с. Орепи двоє відвідувачів бару, будучи напідпитку, накинулись на місцевого жителя. Під час сутички молодики завдали хлопцеві тілесних ушкоджень та пошкодили майно закладу на суму більше 3 тисяч гривень. Нині особи хуліганів встановлено, їх розшукують.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась 35-річна власниця одного із розважальних закладів району. Жінка повідомила, що двоє невідомих побили відвідувача її кафе та потрощили меблі в ньому.

У деталях події розбирались працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу, які виїхали в село.

Особи дебоширів встановили дільничні інспектори. Одним із них виявився 29-річний житель села Гульска, який разом з товаришем прийшли до бару, уже будучи напідпитку. У чоловіків зненацька з'явилась агресія і вони почали зухвало чіплятись до одного із відвідувачів закладу. Ще за мить хулігани почали кидати у нього стільцями.

Почувши, що працівники бару викликають міліцію, обидва втекли.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Нині сільських дебоширів розшукують. Їм загрожує покарання від штрафу до обмеження волі до 5 років.

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ