На Житомирщині міліція затримала велокрадіїв

На Житомирщині міліція затримала велокрадіїв

18.10.15 14:53 0 532
Правоохоронці розшукали двох осіб, які викрали двоколісники у жителів Червоноармійського та Новоград-Волинського районів області. Розпочаті кримінальні провадження.

16 жовтня до Червоноармійського райвідділу міліції звернулася жителька с. Івановичів, повідомивши про те, що невідомий викрав її велосипед, залишений біля торгівельного закладу.

У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний житель с. Ягодинки, в якого викрадений двоколісник вилучено.

Цього ж дня з аналогічною заявою до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся житель с. Пилиповичів. Міліція з'ясувала, що крадіжку скоїв 23-річний житель райцентру. Викрадений велосипед у нього вилучено.

Нині за обома фактами триває досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством, таємне викрадення майна карається штрафом, піврічним арештом, виправними або громадськими роботами, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ