Закарпаття: на Іршавщині дерев"яні колоди вбили чоловіка

Закарпаття: на Іршавщині дерев"яні колоди вбили чоловіка

18.10.15 14:53 0 555
Працівники Іршавського райвідділу міліції проводять перевірку за фактом загибелі 54-річного мешканця с.Приборжавське Іршавського району. Чоловіка придавили на смерть дерев′яні колоди.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від сільського фельдшера, що ним констатовано смерть працівника лісового господарства.

На місце пригоди, в урочище Богаріка с.Лисичево, прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясували правоохоронці, вранці 54-річний водій та його товариш поїхали на вантажному автомобілі марки «Урал» у ліс на загрузку. На зворотній дорозі на машині обірвало трос. Водій та його товариш вийшли з кабіни й стали оглядати кузов. Раптом на 54-річного водія покотились з кузова дерев′яні колоди... Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції Іван Котубей відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці). За це передбачено виправні роботи на строк до двох років, обмеження волі на строк до п′яти років, або позбавлення волі на строк до семи років.

Правоохоронці здійснюють перевірку, оскільки йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: Луцьк: палацу учнівської ...

КОМЕНТАРІ