В Закарпатській області на посту міліції в Нижніх Воротах затримано 6 нелегалів

В Закарпатській області на посту міліції в Нижніх Воротах затримано 6 нелегалів

18.10.15 16:46 0 610
Шістьох громадян Афганістану, серед яких троє дітей, намагався провезти на Закарпаття з сусідньої Львівщини 35–річний житель Виноградова.

близько 19–ї години на спецпосту міліції в с.Нижні Ворота Воловецького району, у рамках спецоперації «Кордон», працівники міліцейської служби по боротьбі з торгівлею людьми спільно з «даїшниками» та прикордонниками зупинили для перевірки мікроавтобус «Мерседес Віто».

Ця машина на угорських номерах в'їхала в область з території сусідньої Львівщини. За її кермом перебував 35–річний житель Виноградова.

В салоні мікроавтобуса перебувало шестеро темношкірих пасажирів, що назвалися громадянами Афганістану. Серед них були 2 жінки і 3 дітей. Один 3–річний хлопчик – інвалід, і сам не може пересуватися. Дитину тримав на руках її батько.

Самі нелегали ламаною російською пояснили, що тікають від війни з Афганістану. Бояться, бо в Україні теж іде війна, тому дуже хочуть потрапити до Європи.

Водій мікроавтобуса пояснив, що пасажирів підібрав по дорозі, пошкодувавши дітей. Те, що вони афганці, у потемках не розібрав…

Нелегалів міліція затримала і після відповідного документування передасть у міграційну службу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ