В Закарпатській області 19-річний хлопець обікрав рідну тітку. Тепер йому загрожує до шести років тюрми

В Закарпатській області 19-річний хлопець обікрав рідну тітку. Тепер йому загрожує до шести років тюрми

18.10.15 13:12 0 588
Ноутбук, будівельні інструменти, алкогольні напої, запчастини до автомобіля та два велосипеди винесли невідомі з гаража мукачівки. Про крадіжку телефоном в Мукачівський міськвідділ повідомила потерпіла. Збитки жінка оцінила в 25 тисяч гривень.

З повідомленням про крадіжку до Мукачівського міськвідділу міліції звернулася 37-річна жителька Мукачева. Жінка розповіла, що з її помешкання зник ноутбук, а з гаража два велосипеди, алкогольні напої, будівельні інструменти та запчастини до автомобіля. Сума збитків становить близько 25 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився 19-річний раніше судимий родич потерпілої. Підозрюваний не заперечував своєї причетності до даного кримінального правопорушення. Він зізнався, що в день крадіжки пішов у гості до своїх двоюрідних брата та сестри, тітки в той момент вдома не було. Поки родичі відволіклися, гість угледів ноутбук та сховав його під куртку. Коли вже виходив з помешкання, взяв з коридору ключі від гаража. Через два дні вночі вирішив навідатися до тітки. Знав, що вдома нікого немає. Взяв ключі від гаража та викрав звідти будівельні інструменти, запчастини до автомобіля, алкогольні напої та два велосипеди. Крадене частково продав, а гроші витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Карається позбавленням волі від 3 до 6 років.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: 30 одиниць застарілих ...

КОМЕНТАРІ