Луцьк: палацу учнівської молоді - 70!

Луцьк: палацу учнівської молоді - 70!

18.10.15 14:55 0 770
Цьогоріч Палац учнівської молоді святкує 70-ту річницю. Свою історію цей заклад розпочав далекого 1945 року. Це був складний післявоєнний рік, проте талановитому колективу педагогів вдалося налагодити хорошу роботу. З кожним роком збільшувалась кількість гуртків та напрямків, відповідно й збільшувалась кількість юних лучан, які відвідували заклад. За цей час з дверей закладу вийшло багато талановитої молоді. За 70 років роботи колектив та вихованці Палацу учнівської молоді стали лауреатами і переможцями національних та міжнародних конкурсів.

І от з нагоди 70-ліття закладу, колектив підготував ювілейний концерт “Зоряні сходи до успіху”. Подивитися на виступи вихованців Палацу учнівської молоді прийшли голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, Луцький міський голова Микола Романюк, заступник міського голови та керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Керівник цього закладу Степан Сидорук подякував усім, хто прийшов розділити разом з колективом приємні хвилини ювілейного свята. “Беззаперечно, усі Ви —люди, яким небайдужа проблема виховання учнів та молоді, люди, які переймаються проблемами підростаючого покоління та хочуть бачити, як юні вихованці нашого навчального закладу засвідчать свій духовний потенціал і культурний імідж на належному рівні серед світової спільноти”, - додав він.

Безліч привітань та побажань лунали зі сцени на адресу колективу Палацу учнівської молоді з вуст представників міської і обласної влади, педагогів та діячів культури.

Вихованці ж народного художнього колективу ансамблю народного танцю “Радість”, зразкового оркестру народних інструментів “Дивограй”, ансамблю бандуристів “Вишиванка”, гурту “Лісова пісня”, народного художнього колективу ансамблю сучасного танцю “Міраж”, ансамблю домристів “Тоніка”, вокально-хорового колективу “Перлинка”, народного художнього колективу ансамблю спортивного бального танцю “Ритм” та “Троянда”, зразкового вокального ансамблю “Світанок”, фольклорного колективу “Співоче коло”, ансамблю народної та сучасної музики педагогів “Сузір'я” підготували цікаву святкову концертну програму.

Також відвідувачі заходу могли оглянути виставку творчих робіт вихованців закладу.

Варто зазначити, що приємним подарунком до ювілею стало завершення капітального ремонту другого корпусу Палацу учнівської молоді. Тут було проведено утеплення всієї будівлі мінераловатними плитами, замінено стару рубероїдну покрівлю на нову з геомембранної плівки, виконано заміну вікон і вітражів на металопластикові, перед центральним входом замінено зруйноване мозаїчне покриття на гранітну плитку, в приміщенні глядацької зали встелене сучасне ковролінове покриття, замінено всі стільці, в холі на другому поверсі повністю замінено паркетне покриття.

Будівельно-монтажні роботи виконані фахівцями ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Вартість будівельних робіт склала приблизно шість мільйонів гривень.

Крім того, виконано роботи з утеплення головного фасаду корпусу №1 на загальну суму 800 тис. грн.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ