Волинська область: рятувальники посилюють профілактичну роботу для запобігання пожеж в житловому секторі

Волинська область: рятувальники посилюють профілактичну роботу для запобігання пожеж в житловому секторі

18.10.15 14:43 0 600
16 жовтня працівники Державного пожежно-рятувального поста № 20, який знаходиться у селищі Торчин, здійснили рейдові перевірки стану пожежної безпеки приватного житлового сектору та провели з місцевими жителями бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.

Особлива увага під час перевірок приділялася категорії соціально незахищених верств населення, одиноких, багатодітних сімей. Напередодні морозів рятувальники звертали увагу людей на влаштування та експлуатацію печей опалення в їх оселях та дотримання правил пожежної безпеки.

Під час опалювального сезону збільшується кількість пожеж, загибелі та травматизму громадян у приватному житловому секторі. Багато людей переходить на пічне опалення, а от неправильне влаштування чи експлуатація печей ставлять під загрозу життя власників помешкань. Окрім того, населення активно розпочинає вмикати додаткові обігрівальні пристрої. Електропроводка у багатьох будинках є застарілою і не витримує навантаження.

Для того аби звернути увагу громадян на дотримання правил безпеки у осінньо-зимовий період працівники ДСНС нагадували людям про необхідність закривати підвальні та горищні приміщення на замок, прибирати з підвалу горючі матеріали, а також наголосили на використані підвальних приміщень лише за призначенням.

З метою вивчення правил пожежної безпеки значно ширшої аудиторії фахівці ДСНС розповсюдили інформаційно-роз’яснювальні пам'ятки. Громадянам, яких не було вдома, листівки залишали у поштових скриньках.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ