У Волинській області рятувальники навчають працівників підприємств основам цивільного захисту

У Волинській області рятувальники навчають працівників підприємств основам цивільного захисту

18.10.15 12:10 0 598
16 жовтня працівники Старовижівського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели заходи щодо підвищення рівня обізнаності працівників об’єктів господарювання з основ цивільного захисту.

Рятувальники провели для працівників найбільшого в районі супермаркету лекцію з правил пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей, навчили порядку дій на випадок різного роду надзвичайних і кризових ситуацій. Отримані теоретичні знання працівники закріпили на практичній частині Дня цивільного захисту, під час якої

відпрацьовано порядок евакуації персоналу та відвідувачів закладу, першочергові дії Добровільної пожежної дружини об’єкті по виклику служб реагування та ліквідації позаштатної ситуації первинними засобами пожежогасіння.

Напередодні подібні заходи відбулися на території готельно-ресторанного комплексу у селі Копачівка Рожищенського району. Представники ДСНС провели інструктаж обслуговуючому персоналу з питань пожежної безпеки та цивільного захисту: нагадали, як можна запобігти пожежі та що робити у випадку її виникнення, поінформували про порядок дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів та в умовах терористичного акту. Крім того, рятувальники ретельно проінструктували працівників готельно-ресторанного комплексу щодо порядку використання вогнегасника та під пильним наглядом фахівців вони спробували самотужки приборкати умовну пожеж первинним засобами пожежогасіння.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Випадків грипу у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ