У Львівській області рятувальники розповіли малюкам про свою щоденну бойову роботу

У Львівській області рятувальники розповіли малюкам про свою щоденну бойову роботу

18.10.15 15:16 0 552
16 жовтня, до Головного управління ДСНС України у Львівській області завітали вихованці Родинного центру «Мацьопа». Малюки, віком від 3 до 6 років, відвідали музей пожежництва Львівщини та пожежу частину.

Група «Найкращих» Школи юних дослідників дізналася про розвиток пожежної справи на теренах Львівщини та роботу рятувальників .

Де живуть вогнеборці, що вони одягають під час виїзду на пожежу, та на які виклики виїжджають – ось найбільш поширені запитання серед малечі. Про усе це їм розповів фаховий екскурсовод музею пожежної справи.

«Найкращі» з нетерпінням очікували зустрічі із хоробрими рятувальникам у справжній пожежній частині. Тут їм розповіли про обладнання та захисні костюми, якими користуються надзвичайники при виїзді на пожежу чи іншу небезпечну подію. Дитячому захопленню й радості не було меж.

В кінці екскурсії малюкам роздали пам’ятні листівки із правилами пожежної безпеки від Лева-рятівника. Малеча пообіцяла обов’язково їх дотримуватися, а у випадку небезпечної ситуації вони обов’язково зателефонують своїм хорошим друзям – вогнеборцям, за номером 101!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Чернівцях запрацює ...

КОМЕНТАРІ