Рятувальники зустрілися з учнями Івано-Франківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату

Рятувальники зустрілися з учнями Івано-Франківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату

18.10.15 11:44 0 583
Основи безпеки життєдіяльності – це фундамент знань, якому необхідно навчати з дитинства: щоб дитина виростала з розумінням того, в якому світі живе, які небезпеки в ньому чатують і завдяки яким знанням та навичкам своє життя можна зробити максимально безпечним. Вже стало доброю традицією для освітян і рятувальників Івано-Франківщини об’єднувати свої зусилля та проводити різноманітні заходи, що мають на меті ще раз звернути увагу підростаючого покоління на проблему безпеки.

На Прикарпатті триває Тиждень безпеки життєдіяльності, у рамках якого рятувальники відвідують навчальні заклади Івано-Франківщини, нагадуючи дітям правила безпеки життєдіяльності та наголошуючи на неодмінному дотриманні їх в усіх сферах життя.

16 жовтня працівники Управління ДСНС в області зустрілися з учнями Івано-Франківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Цей навчальний заклад функціонує у нашому місті давно і уже допоміг обрати майбутню професію сотням школярів.

На захід зібралося чимало юнаків та дівчат. Вони з цікавістю слухали виступ представників пожежно-рятувальної служби про специфіку діяльності рятувальників, найчастіші причини пожеж та інших надзвичайних ситуацій і їх наслідки. Окрім того, підліткам продемонстрували навчально-пізнавальний фільм про Cлужбу порятунку.

Педагоги Івано-Франківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату радо співпрацюють з рятувальниками, адже добре розуміють усю користь таких зустрічей фахівців із дітьми. Теоретичні знання, котрі учні засвоюють під час навчального процесу, чудово доповнюються профілактичними бесідами з представниками пожежно-рятувальної служби і, без сумніву, зроблять життя людей безпечнішим.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Вінничині гайсинські ...

КОМЕНТАРІ