На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу в гуртожитку

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу в гуртожитку

18.10.15 12:48 0 537
16 жовтня на території 9-ти поверхового гуртожитку на вул. Курчатова,1у м. Нетішин відбулося комплексне тактико-спеціальне навчання підрозділів 3-го Державного пожежно-рятувального загону, під час якого рятувальники та служби взаємодії організували гасіння умовної пожежі. За задумом навчання, пожежа площею 18 кв. м виникла в одній із кімнат на 9-му поверсі.

Метою навчання була перевірка готовності підрозділів цивільного захисту міста Нетішин до виконання завдань за призначенням у разі загрози та виникнення пожежі на об’єктах із масовим перебуванням людей.

Вогнеборці, які прибули на місце виклику, відразу провели розвідку та розпочали гасіння пожежі. В результаті проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби було знайдено непритомного потерпілого, якого евакуювали із задимленої зони. Працівники ДСНС успішно ліквідували умовну пожежу, а також здійснили розвідку можливих шляхів розповсюдження вогню на суміжні приміщення.

Рятувальники та служби взаємодії під час навчань показали свою готовність до дій у випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події на такому об’єкті з масовим перебування людей.

3 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ