На Хмельниччині працівники ДСНС провели огляди виборчих дільниць

На Хмельниччині працівники ДСНС провели огляди виборчих дільниць

18.10.15 10:40 0 579
16 жовтня працівники Хмельницького міськрайонного відділу Головного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області разом із представниками районного відділу міліції та Хмельницької районної державної адміністрації для забезпечення належного протипожежного стану виборчих дільниць були проведені профілактичні огляди.

Керівниками об’єктів, де розташовані виборчі дільниці, проводиться певна робота щодо пок­ращення протипожежного стану виборчих дільниць, а саме: розроблені інструкції дій персоналу на випадок пожежі, схеми евакуації, більшість об’єктів забезпечено первинними засобами пожежогасіння в належній мірі.

За результатами перевірок керівникам об’єктів вручено відповідні акти з вимогою усунення виявлених порушень.

З метою гарантування безпеки виборців на дільницях для голосування працівниками ДСНС в області було запропоновано головам окружних виборчих комісій визначити відповідальних осіб за пожежну безпеку приміщень виборчих дільниць, провести додаткові інструктажі, ознайомити членів дільничних виборчих комісій з планами евакуації та документами на випадок пожежі. Також головам виборчих дільниць було вручено інструкції та пам’ятки щодо вимог пожежної та техногенної безпеки виборчих дільниць.

Крім того, працівниками пожежно-рятувальної служби області перевірено протипожежне водопостачання об’єктів, де створені виборчі дільниці та відпрацьовано документи оперативного реагування на даних об’єктах.

В цілому, як свідчать результати перевірок, пожежна безпека виборчих дільниць відповідає вимогам нормативних документів. Недопущення виникнення пожеж під час проведення виборів є одним із першочергових завдань Головного управління ДСНС в області.

Хмельницький міськрайонний відділ

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ