На Хмельниччині рятувальники навчали голів,секретарів та членів виборчих комісій правилам пожежної безпеки на виборчих дільницях

На Хмельниччині рятувальники навчали голів,секретарів та членів виборчих комісій правилам пожежної безпеки на виборчих дільницях

18.10.15 11:33 0 514
15 жовтня в приміщенні Новоушицької райдержадміністрації рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели нараду з головами, секретарями та членами виборчих дільниць щодо дотримання правил пожежної безпеки на виборчих дільницях.

Під час наради працівники Новоушицького районного сектору ознайомили присутніх з правилами пожежної безпеки, користування первинними засобами пожежогасіння, порядком евакуації та дій у випадку виникнення пожежі.

Також під час проведення наради рятувальники звернули особливу увагу на забезпечення кожної виборчої дільниці планом евакуації у разі виникнення пожежі, евакуаційними виходами, електричними ліхтарями та первинними засобами пожежогасіння. Крім того, додатково були роз’яснені правила користування пічним опаленням.

На завершення працівники ДСНС роздали усім присутнім пам’ятки про вимоги пожежної безпеки та правила користування опалювальними печами на виборчих дільницях.

Новоушицький районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ