В Чернівецькій області рятувальники провели профілактичну лекцію з правил безпеки для студентів

В Чернівецькій області рятувальники провели профілактичну лекцію з правил безпеки для студентів

18.10.15 12:32 0 535
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, проводячи навчання людей правилам безпеки, намагаються охопити якомога більше коло людей. Важливе значення в цій роботі приділяється безпосередньому спілкуванню із молоддю та підростаючим поколінням під час різних зустрічей та лекцій. Наприклад, 13 жовтня фахівці Управління ДСНС провели профілактичну лекцію щодо дотримання правил безпеки для студентів географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Така зустріч мала на меті навчити студентів правилам безпеки в повсякденному житті.

На початку заходу рятувальники розповіли присутнім про ситуацію із виникнення надзвичайних ситуацій та кількість пожеж, які сталися на території Чернівецької області. Зокрема, працівники Управління ДСНС зазначили, що кількість пожеж в помешканнях буковинців збільшується з початком опалювального сезону. «Людська неуважність, недбалість та безпечність часто є тим останнім фактором, внаслідок якого і виникають пожежі. Кожен думає, що біда може трапитися з кимось іншим, а не з ним. Саме тому дуже важливо постійно дотримуватися правил пожежної безпеки, щоб не допустити трагедії» – звернулися рятувальники до студентів. Для кращого засвоєння інформації, фахівці Управління ДСНС продемонстрували відеоролики, які показували, до чого може призвести недотримання правил безпеки та з якими труднощами і небезпеками зустрічаються рятувальники під час ліквідації різних надзвичайних подій та ситуацій. Окрім цього, студентам було вручено і листівки з правилами безпеки.

«Ми активно співпрацюємо з рятувальниками і намагаємося, щоб краяни були добре проінформованими для недопущення різних надзвичайних подій. Кожен студент поділиться досвідом такої зустрічі зі своїми рідними, близькими та друзями, а це дозволить зберегти життя та здоров’я більшій кількості людей» – зазначила завідувач Кафедри Ірина Куковська.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ