Правоохоронці Львівщини виявили зловмисників,причетних до "мобільних" пограбувань

Правоохоронці Львівщини виявили зловмисників,причетних до "мобільних" пограбувань

18.10.15 14:00 0 548
До Самбірського міськвідділу міліції надійшла заява від мешканки одного із сіл району про те, що в райцентрі пограбували її 15-річного сина. За словами жінки, у школяра відібрали мобільний телефон «Леново», вартість якого становить майже 4 тисячі гривень.

Як з'ясувалося, до пограбування причетний 17-річний місцевий мешканець. Обставини правопорушення зараз розслідуються.

Аналогічний злочин також було скоєно і у Стрию. Там невідомий чоловік вирвав з руки 36-річного жителя міста мобільний телефон «Нокіа 2600». Працівники сектору карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції встановили, що вчинив це 30-річний мешканець району.

Ще одне «мобільне» пограбування сталося у Львові по вулиці Науковій. Там 23-річного студента побили і відібрали у нього телефон «Самсунг» вартістю 3 тисячі гривень та особисті документи. Правоохоронці з Франківського райвідділу міліції встановили особу грабіжника – 17-річного львів'янина.

Наразі за усіма цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). У випадку доведення вини зловмисники можуть бути позбавлений волі на строк до чотирьох років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 4 випадки ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ