У Міжнародний день білої тростини очільник Тернополя зустрівся із людьми з особливими потребами

У Міжнародний день білої тростини очільник Тернополя зустрівся із людьми з особливими потребами

19.10.15 14:44 0 562
Цими днями відзначається Міжнародний день білої тростини. Очільник Тернополя Сергій Надал відвідав представників громадської організації інвалідів по зору УТОС. Під час зустрічі побажав присутнім наснаги та підтримки.

«Це день підтримки і допомоги. Тому ми маємо нагоду застановитись над тим, чи все зроблено на підтримку людей з особливими потребами. Це нагода замислитись над вагою і значенням спільних дій. Над важливістю об'єднання зусиль задля гармонії всього суспільства та інтеграції людей з особливими потребами у сучасне суспільство, – зазначив Сергій Надал. – Міська рада пам’ятає про людей з обмеженими можливостями та допомагає їм у складних ситуаціях».

Нагадаємо, що в управлінні соціальної політики міськради люди з особливими потребами можуть отримати необхідні соціальні послуги, а також скористатись безкоштовною перукарнею, їдальнею. У центрі надання гуманітарної допомоги, який відкрили у Тернополі на вул. Острозького, 32 соціально-незахищені тернополяни можуть безкоштовно отримати одяг, взуття, продукти та інші речі першої необхідності. Такий ж центр працює і у приміщенні управління соціально політики за адресою вул. Лисенка, 8.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Волинь: допоможіть ...

КОМЕНТАРІ