Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичну роботу з працівниками виборчих дільниць

Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичну роботу з працівниками виборчих дільниць

20.10.15 08:01 0 494
25 жовтня в Україні пройдуть місцеві вибори. Саме тому, з метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій на виборчих дільницях, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять інформаційно-роз’яснювальні рейди, в ході яких нагадують працівникам дільниць правила безпеки. Така робота проводиться на території всієї Чернівецької області.

Зокрема, 19 жовтня такі профілактичні заходи здійснювалися в Чернівцях. Фахівці Чернівецького міського відділу Управління ДСНС поспілкувалися із працівниками виборчих дільниць. Так, рятувальники зазначили, що відповідальність за протипожежний стан приміщень виборчих дільниць покладається особисто на керівників підприємств, установ та організацій, яким належать ці приміщення, а за додержання протипожежного режиму на голів виборчих комісій та чергових. Із приміщення виборчої дільниці має бути не менше двох евакуаційних виходів з дверима, що відчиняються в напрямку виходу з приміщення. Сходові клітки, евакуаційні виходи, проходи, коридори, тамбури постійно утримувати вільними і нічим не захаращувати. Приміщення мають бути забезпечені первинними засобами пожежогасіння, пожежними кранами, вогнегасниками, тощо. На виборчих дільницях забороняється зберігати легкозаймисті рідини та користуватись відкритим вогнем. Палити цигарки дозволяється тільки в спеціально відведених місцях. Щоденно після закінчення робочого дня черговий по виборчій дільниці повинен ретельно оглянути всі приміщення і при виявленні порушень протипожежних правил вжити заходи щодо їх усунення. Наостанок, працівники Управління ДСНС перевірили наявність та технічну справність вогнегасників, вручили працівникам виборчих дільниць листівки з правилами безпеки.

Знання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути пожежі, а правильність першочергових дій у разі пожежі допоможе зберегти життя людей та матеріальні цінності.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ