Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж,в ході чого зберегли від знищення 7 будівель

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж,в ході чого зберегли від знищення 7 будівель

20.10.15 08:04 0 514
Впродовж останніх трьох діб на території Чернівецької області сталося 6 пожеж, 2 з яких мали місце в Хотинському районі і в обох випадках горіли господарські будівлі. Так, 16 жовтня пожежа сталася в селі Недобоївці Хотинського району, де вогнем була охоплена господарська будівля місцевого мешканця 1975 року народження. Складність пожежі полягала в тому, що перекриття будівлі було дерев’яним, а це сприяло поширенню полум’я. На місце події були направлені черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин та місцева пожежна команда села Ставчани. Оскільки поруч із господарською будівлею, в якій виникла пожежа, знаходився житловий будинок, то існувала загроза перекидання на нього пожежі. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, не допустивши розповсюдження полум’я. Вогнем знищено перекриття господарської будівлі, речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа в господарській будівлі виникла в селі Клішківці Хотинського району. Повідомлення про пожежі надійшло від домовласниці о 02:04, яка помітили небезпеку вже тоді, коли вогонь охопив всю господарську будівлю. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що стіни будівлі були саманними, а перекриття дерев’яним. Також була загроза перекидання вогню на розташований поруч житловий будинок. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці, які були направлені за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли на території краю за останні 3 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ