На Вінничині експрес-інформація

На Вінничині експрес-інформація

20.10.15 08:57 0 483
До уваги громадян!

Останніми днями в обласному центрі та розташованих поблизу населених пунктах у повітрі відчувається стійкий запах диму. У зв’язку із цим ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує, що основною причиною неприємного запаху є загорання торфу на Київщині загальною площею близько 122 га.

Станом на 19 жовтня всі пожежі локалізовані, на гасіння 24 осередків тліючого торфу залучено 322 чоловік особового складу ДСНС та 82 одиниці техніки.

Водночас, однією з причин задимлення, котре зафіксоване 19 жовтня у Вінниці, є загорання сухої трави на площі 600 квадратних метрів та листяного настилу в чагарнику поблизу с.Стрижавка Вінницького району.

Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Станом на 11:00 19 жовтня на місці події працюють 40 чоловік особового складу, для ліквідації пожежі в екосистемі задіяні 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки. На даний час загорання локалізовано.

Шановні жителі обласного центру та Вінниччини! Головне управління ДСНС України у Вінницькій області звертається до вас із проханням зберігати спокій та не панікувати, адже рятувальниками завершується ліквідація загорання, а задимлення є тимчасовим та не становить будь-якої загрози життю та здоров’ю людей.

ГУ ДСНС У Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ