Вінницька область: протягом рятувальники ліквідували два загорання житлових будинків

Вінницька область: протягом рятувальники ліквідували два загорання житлових будинків

20.10.15 19:28 0 637
Протягом 17 жовтня вінницькі рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в оселях жителів області.

Так, о 20:14 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини смт. Муровані Курилівці надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на хуторі Ягідний по вул. Леніна.

До місця виклику було направлено чергове відділення ДПРЧ-23 у складі 4-ох осіб. Пожежа локалізована о 21:20, ліквідована - о 21:26.

Вогнем знищено 70 листів шиферу, дерев'яні конструкції покрівлі на площі 110 квадратних метрів та частково домашні речі. Врятовано майна на загальну суму 50 тисяч гривень.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

А о 20:26 бершадським рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в с. Михайлівка по вулиці Піонерській.

На місце пожежі терміново було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини м. Бершадь. На гасіння вогню було подано ствол «Б». Пожежу ліквідовано о 21:54.

Вогнем знищено домашні речі, майно, внутрішнє оздоблення на площі 60 квадратних метрів, глинобитне перекриття на площі 30 квадратних метрів. Пошкоджено металеву покрівлю по дерев’яній обрешітці на площі 50 квадратних метрів. Бійцями ДСНС врятовано матеріальних цінностей на суму 40 тисяч гривень.

Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем одного з мешканців оселі під час розпалювання грубки .

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирська ОДА підпише ...

КОМЕНТАРІ