За урядовою програмою

За урядовою програмою "Ощадний Дім" на Вінниччині Ощадбанком видано понад 30 кредитів для ОСББ

20.10.15 13:50 0 477
Активна робота працівників Вінницького облуправління Ощадбанку, яка проводиться з представниками ОСББ, дає свої результати. На початку жовтня було видано кредит ОСББ за урядовою програмою "Ощадний Дім" – у місті Вінниці. Цільове призначення кредиту – заміна вікон у під'їздах на суму 56,5 тис.грн.

Всього за державною програмою кредитування ОСББ на придбання матеріалів та обладнання для підвищення енергоефективності Ощадбанком видано понад 30 кредитів для ОСББ.

Начальник Вінницького обласного управління Юрій Боковий відзначив: «Нарешті після копіткої роз'яснювальної роботи з населенням спільно з органами місцевої влади нам вдалось досягти розуміння важливості державної програми у громадян. Ми бачимо, що заявки від ОСББ надходять, люди цікавляться, звертаються до банку. Наші працівники допомагають на всіх стадіях оформлення документів».

Голова правління ОСББ "Надбужанське-15" Олена Бучацька коментує своє рішення участі у програмі "Ощадний дім": "Будинок 1967 року, лише у березні 2015 року було створено ОСББ, за короткий період багато робіт здійснено у будинку для комфорту життя мешканців будинку. Почувши про урядову програму, вирішили дізнатись, у чому полягатиме реальна користь і економія конкретно для нашого будинку, оскільки необхідність у заміні вікон постала давно. Поспілкувавшись із співробітниками Ощадбанку та зробивши попередній розрахунок, ми прийняли рішення скористатись програмою. Співробітники банку швидко відреагували на всі наші побажання. Можна сказати, що оформлення кредиту відбулось легко ".

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На День добросусідства ...
Наступна новина: Рівненщина: загоряння у ...

КОМЕНТАРІ